BDL Környezetvédelmi Kft.

Kovács Károly a Fenntartható Jövőért Változásvezetői díj nyertese

2017/10/13

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) által éltre hívott díj célja, hogy elismerje, és széles körben bemutassa a fenntarthatóság területén tett kiemelkedő vállalati, vezetői és személyes teljesítményt. Ezzel is előmozdítva és növelve az üzleti szektor hozzájárulását és hatását az ENSZ Fenntartható fejlődési célok teljesítésében.

A díjat a szervezet vezetője, ifj. Chikán Attila elnök adta át, méltatásában kiemelte, hogy Kovács Károly, a BDL Kft. vezetője hiteles, elismert és innovatív vezetőként a szakmája és a fenntarthatóság mellett elkötelezett módon nagy hangsúlyt helyez a tudásmegosztásra. Stratégiai döntéseiben az üzleti szempontokon túlmenően gazdasági, társadalmi és környezeti szempontok vezérlik. Vállalatvezetői tevékenysége és szakmai közéleti üzenetei hiteles összhangot képeznek.

Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) az Üzleti Világtanács a Fenntartható Fejlődésért(World Business Council for Sustainable Development, WBCSD) hazai szervezete. Az 1992-ben alapított svájci központú Világtanács ma már 200 nagyvállalat elsőszámú vezetőjének koalíciója és már több, mint 70 országban van jelen nemzeti partnerszervezetein keresztül.
A magyar szervezet 80 tagvállalataiban több mint 470 ezer alkalmazott dolgozik és építi be a fenntarthatóság szempontjait a szokásos üzletmeneten túlmutató üzleti megoldásaiba.
A rendezvényről a BCSDH honlapján olvashat részletesen: LINK

DSC_4193.jpg DSC_4204.jpg IMG_1917.JPG IMG_1918.JPG