BDL Környezetvédelmi Kft.

Referenciáink

A vizeink védelmét célzó beruházásoknál kezdetektől jelen vagyunk, erősségünk a rendszerszemlélet, a komplexitás, a felmerült, egyedi környezetvédelmi kérdésekre adott személyre szabott megoldások. A fejlesztési irányok meghatározása, a tendertervek, koncepciótervek elkészítése, a klasszikus mélyépítés-tervezés, víziközművek tervezése, a fenntartható, időtálló, minőségi anyagok és eszközök használata, a beruházások irányítása, a kivitelezés menedzselése, az üzembe helyezés koordinálása egyaránt fontos része munkánknak.

Egyik fő tevékenységünk a klasszikus mélyépítés-tervezés és megvalósítás, ezen belül is speciálisan a víziközművek tervezése.

Fontos feladatunk nemcsak a víziközművek hálózati rendszereinek, hanem a hálózatok pontszerű, telepszerű létesítményeinek tervezése, azok megvalósításában, illetve a meglévők bővítésében, átalakításában és rekonstrukciójában való részvétel.

Munkánk része a hálózati modellezés, koncepció tervezés, világtechnológiai megoldások alkalmazása, gazdaságilag megfizethető, fenntartható módszerek biztosítása, melyet a környezetvédelem fontosságának tudatában végzünk.

Megbízásaink kiterjednek:

  • az ivóvíztisztítás (kitermelés, tisztítás, előkészítés),
  • a lakossági és ipari szennyvíztisztítás,
  • a csapadékvíz-gazdálkodás,
  • környezeti kármentesítés
  • víziközmű fejlesztési projektek dinamikus költségelemzése és költség-haszon számítása, valamint
  • a komplex víziközmű vagyonértékelés és vagyongazdálkodási szaktanácsadás teljes palettájára.

teljes palettájára.

 

A többit mondják el helyettünk a referenciáink!

 

Kattintson arra a tevékenységre, amelyhez kapcsolódóan meg kívánja tekinteni a referenciáinkat!