BDL Környezetvédelmi Kft.

BDL a Planet kiállításon

2021/10/18
  1. 2021. november 29.- december 5-e között kerül megrendezésre a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó

A Planet a visegrádi országok közös fenntartható fejlődéssel foglalkozó rendezvénye.Célja, hogy felhívja a közönség, különösen a fiatalok figyelmét a kedvezőtlen környezeti, társadalmi és gazdasági folyamatokra, illetve bemutassa, hogy ezek a negatív, az emberiség jövőjét beárnyékoló változások még visszafordíthatók.

A Planet Budapest 2021 keretein belül “Fejlődés harmóniában a természettel” címmel kerül megrendezésre a visegrádi országok közös, fenntarthatósággal és zöld innovációkkal foglalkozó nemzetközi szakkiállítása, ahol a BDL Kft. is megjelenik.

Megjelenésünk fókuszában az alábbi tevékenységeink állnak:

A „több szempontú integrált közművagyon-értékelési módszertan”-ra alapozott saját fejlesztésű TIKA szoftver. A több ezer település viziközmű infrastruktúrájának tételes (objektumszintű, műszaki állapotjellemzőkkel és pótlási érték alapú vagyonértékeléssel kibővített) vagyonleltárát tartalmazó TIKA szoftver alkalmazása támogatja a gyors, szakszerű és strukturált vagyonleltár felállítását, objektumszintű értékelését, és az eredményekre alapozott hatékony vagyongazdálkodást és fejlesztés tervezést.
BAT szintű műszaki ismeretekre alapozott tervezés a koncepció tervezéstől a kiviteli tervekig.
A megvalósult és vagyonértékelt létesítményeken szerzett gazdasági és életciklus paraméterekre, valamint módszertani fejlesztéseinkre alapozott életciklus költség alapú gazdasági értékelés, fejlesztési változat elemzés.
A vízkészletgazdálkodás és szennyezés megelőzés fenntarthatósági szempontjait érintő tárgyi, és a nemzetközi taxonómiai szabályozási környezet módszertani ismereteire alapozott megfelelőségi értékelés.
Várjuk Önt Standunkon november 30-december 5. között Hungexpo-n!

 

social planet v1 HU

 

www.planetbudapest.hu