BDL Környezetvédelmi Kft.

BDL előadás Mezőkövesden

2023/11/02

ESG-re optimalizált műszaki megoldások, Új együttműködési lehetőség a tervező partnereink és a Pureco-BDL Cégcsoport között című prezentáció

 A Pureco Kft. éves eseményei közül kiemelkedik a Tervezői Találkozó nevet viselő szakmai rendezvény, melyet az egyik legfontosabb célcsoportjuknak: a közműtervezőknek, mélyépítő tervezőknek, mérnököknek szerveznek.

Az idei rendezvényre is az ország minden részéből érkeztek szakemberek, akiknek nemcsak a Pureco újdonságairól, termék és technológiai fejlesztéseiről beszéltek, hanem interaktív szakmai diskurzus keretében együtt gondolkodásra hívták őket a tervezői munkákról, lehetőségekről, az erősödő fenntarthatósági elvárásokról, a piaci kihívásokról.

Ennek mentén került sor az Új együttműködési lehetőség a tervező partnereink és a Pureco-BDL Cégcsoport között című prezentációra, melyet Füstös András, a BDL Kft. szakmai igazgatója tartott.

0W3A5543 1

A prezentációban a tervezőkkel való közös stratégiai célként megfogalmazásra került, hogy a BDL és a tervező partnereknél meglévő magas szintű tervezői kompetenciákat minél szélesebb körben és eredményesebben kamatoztassuk.
0W3A5553 1
Ennek érdekében az ESG jelentéstételre kötelezett, vagy arra önként vállalkozó cégek számára valós műszaki megoldásokat, tervezői szolgáltatásokat kínálunk.

Célunk a partnerségi együttműködés, hogy közösen maximáljuk a tervezői kompetenciákat, „ESG készségeinket” a beruházók, cégek részére:
• meglévő probléma, beruházói ötlet meghatározása az ESG jelentéstételi folyamat szempontjából, amely a jövőre vonatkozóan körvonalazza a valós műszaki megoldásokat, változatokat
• egyeztetések a vállalati/beruházói döntéshozókkal az ESG jelentéstételről és a döntéselőkészítésről
• ESG-re optimalizált műszaki megoldások, változatok felmérése, koncepcióterv készítése
• a jövőbeli ESG jelentéstételi folyamathoz konkrét beruházások tervezése, engedélyeztetésének elvégzése

A Pureco Tervezői Találkozó a maga nemében egészen egyedülálló rendezvény. Vízipari szervezésben közműtervezőket, mérnököket megszólító országos eseményre korábban nem volt még példa az országban. A mostani találkozónk már a negyedik volt a sorban, a résztvevők pozitív visszajelzése alapján van igény a folytatásra. Találkozunk 2024-ben is!